Dit doet het vertrek van Pieter Omtzigt met de formatie | Rondje Binnenhof #21

  • NOS

    Hoe sterk staat het CDA nog in de formatiegesprekken, na het lekken van de memo van Omtzigt en zijn vertrek? En hoe kan het dat de Mark Rutte tijd heeft om een stickeralbum aan te prijzen? Herman, Marleen en Xander praten je bij in Rondje 21.

RH
RH

Pieter is een topper ! Hij heeft de toeslagen affaire aan het licht gebracht. Iets wat het huidige corrupte kabinet weg wou stoppen.

8 dagen geleden
Henny De Zeeuw
Henny De Zeeuw

Meerrrrrr!

10 dagen geleden
Willem Borst
Willem Borst

Kijk er altijd weer naar uit maakt de politiek dragelijk

14 dagen geleden
Jacoin Jacoin
Jacoin Jacoin

NOS fakenieuws

25 dagen geleden
Dave
Dave

Aanzet tot, mogelijk, denkbare oplossing, zouden kunnen, eerste stap, voorzichtig. Altijd heel voorzichtig. Is er een eerst stap? Nee dat is te ruimhartig geรฏnterpreteerd. Is er hoop? Er is altijd hoop maar geen nieuwe. Goed verhaal lekker kort Ik ben 'voorzichtig' mogelijk eventueel benieuwd naar t nieuwe rondje in september :)

Maand geleden
Teut Hamer
Teut Hamer

Tenenkrimpende afleidingsbeweging. Allemaal VVD stemmers, of gewoon verlicht volk?

Maand geleden
Kiki Miedema
Kiki Miedema

Het klinkt steeds nogal alsof de dagen op het binnenhof zijn zoals die waar iedere thuiswerker zo moe van wordt; de hele dag meetings, zonder concreet werk.

Maand geleden
Lutte Kikker
Lutte Kikker

Echt vermakelijke youtubevideo's. Veel leuker dan wat ik vandaag de dag op TV zie (afgezien van NOS journaal, Wielrennen en F1).

2 maanden geleden
Jan Jager
Jan Jager

Rutte met recht daar heeft hij toch niets mee? Kamer leden die kritisch zijn mogen op hoepelen die zijn eng komen voor het plebs op. Wat echt op vallend is dat alle kritische Kamerleden van het CDA, VVD, zijn weggewerkt Voorzitter onderzoek commissie van ongekend onrecht van Dam op een onverkiesbare plaats gezet kritiek van Pieter Omtzigt op het CDA wat voor intern bedoeld was is bewust uitgelekt om hem het werken in het CDA onmogelijk te maken. VVD deed het met Lodders op een onverkiesbare plaats en dat dat de hele demissionaire kabinet gewoon door gaat dat is toch schaamteloos de corruptie tiert er welig en degene die het ongekend onrecht aan de kaak sellen worden de politiek uit gegooid. En het maar gek vinden dat geweld en doodslag toeneemt het openbaar ministerie die geen noodzaak ziet om ambtenaren die de wet overtreden te vervolgen maar volgens Rutte is het om. niet corrupt. Dat is wel zoiets als een slager die zijn eigen vlees keurt.

2 maanden geleden
Oliva Garcia
Oliva Garcia

Ik mis ze

2 maanden geleden
Zarion11 A Nobody
Zarion11 A Nobody

Herman is wel lollig. Marleen en vooral die Xander zijn vreselijk. 7:46 Xandertje heeft echter wel gelijk hier. Ze zijn hartstikke blij dat ze eens een keer van Omzigt af zijn. Het is gelukt!! En dat is zorgwekkend. Maar wat deze 3 allemaal schijnen te missen is dat het helemaal niet gaat over het formeren van een nieuw Kabinet. Het demissionair kabinet gaan ze zo laaaaang mogelijk rekken als maar mogelijk is. Ze weten allang met ze wie ze gaan regeren. Maar omdat ze nu demissionair zijn, kunnen ze er van alles en nog wat doordrukken. En dat zien we nu ook gebeuren. Ik heb het nog nooit zo erg in de Nederlandse politiek gezien. Nog nooit!

2 maanden geleden
oiuet souiu
oiuet souiu

In ruil voor een stickerboek zorg ik voor de heerlijkste Surinaamse broodjes ;-)

2 maanden geleden
wuoi zuiu
wuoi zuiu

Of ik een Rondje Binnenhof- Stickeralbum wil winnen? Ik wilde hem al na de eerste aflevering!

2 maanden geleden
Herman de Bruijn
Herman de Bruijn

Waar blijft rondje 22. Als die er niet komt dan graag een rondje Binnenhof stickertjes om de vakantie door te komen.

2 maanden geleden
grintock
grintock

Oprecht zo'n geweldige serie, wat een charisma. Zou zo graag eens een biertje met deze mensen drinken en lekker over politiek ruziรซn.

2 maanden geleden
oiuet souiu
oiuet souiu

Ik heb heb een broodje kaas gegeten

2 maanden geleden
ej vds
ej vds

Ja maak vooral reclame voor die corrupte partij . Stel nietszeggende journalisten.

2 maanden geleden
wuoi zuiu
wuoi zuiu

hahaha de geraniums

2 maanden geleden
Energie En Potentie
Energie En Potentie

Leuk!๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š

3 maanden geleden
Aaldrk Pultrum
Aaldrk Pultrum

Wellicht is het goed voor de dames en heren journalisten van de NOS eens de code van Bordeaux eens door te nemen.... Er staat een klokkenluider bijna elke dag op het binnenhof. Daarmee is de hele formatie in รฉรฉn keer van de baan. Waarom brengen jullie dat nieuws niet?? Omdat jullie de zittende macht dienen? Vertellen wat je mag vertellen maar vooral geen lastige vragen stellen en al helemaal niet zelf zaken uit gaan zoeken....

3 maanden geleden
Martin willemse
Martin willemse

Die kreukbare ASO van een Grapperhaus laat weer zien hoe kreukbaar hij is, nu lees ik dat hij beweerd dat de Avondklok er door gedrukt moest worden vanwege de stijgende besmettingsgetallen, maar ik weet dat er voor de avondklok het aantal besmettingen met 30% per 11,5 dagen terug liep en gaat hij dus steeds meer op een zuipende, cocaรฏne snuivende junk lijken, die lak aan de waarheid heeft en lijkt hij meer op het verrotte appeltje in de mand, die bij het vuilnis gezet moet worden, om de stank van dat gedrocht kwijt te raken.

3 maanden geleden
Uhu Buru
Uhu Buru

Wat een slap quasi lollig filmpje.

3 maanden geleden
Bepske Kaatje
Bepske Kaatje

Hahahha ik hou van hermans journalistieke instellingen "Ik heb een belangrijk vraag aan jesss" *Jesse loopt andere kant op* "Ahhh whatever laat maar"

3 maanden geleden
RK
RK

Staatsmongool rutte met zijn stickerboekje

3 maanden geleden
Mees Dijkstra
Mees Dijkstra

Deze setting beetje irritant

3 maanden geleden
randomdude 3000
randomdude 3000

Ik vind dat ik recht op een stickerboek heb omdat ik, als ik ouder ben heel erg graag bij de NOS wil gaan werken als journalist. Een mooi stickeralbum zou mij een duw geven richting mijn toekomstige studie en mij zou motiveren om hard te werken op school. Ook denk ik dat ik recht heb op een stickeralbum omdat ik nogal groot fan ben van rondje binnenhof en het mij zou laten zin waarom hard werken op school belangrijke is. De laatste reden dat ik recht heb op een stickeralbum is omdat ik heel soms de andere afleveringen terugkijk omdat ik het zo erg mis, en ik niet kan wachten op een nieuwe aflevering. Tot slot gaat rondje binnenhof met zomerreces en ik dan heel erg lang zou moeten wachten op een nieuwe aflevering, wat als grote fan natuurlijk bijna onmogelijk is. Maar nu moet ik echt studeren voor examen volgende week, dus tot na de zomer, of eerder als ik een stickeralbum krijg.

3 maanden geleden
Rob Saedt
Rob Saedt

Corona Ausschuss - Ausweichkanal

3 maanden geleden
Benzman
Benzman

1 Voorts, broeders, ik maak u bekend het Evangelie, dat ik u verkondigd heb, hetwelk gij ook aangenomen hebt, in hetwelk gij ook staat; 2 Door hetwelk gij ook zalig wordt, indien gij het behoudt op zodanige wijze, als ik het u verkondigd heb; tenzij dan dat gij tevergeefs geloofd hebt. 3 Want ik heb ulieden ten eerste overgegeven, hetgeen ik ook ontvangen heb, dat Christus gestorven is voor onze zonden, naar de Schriften; 4 En dat Hij is begraven, en dat Hij is opgewekt ten derden dage, naar de Schriften;

3 maanden geleden
a3
a3

Alsof de VVD de burgers spaart.. Zit dat vaasje van Rutte er nu ook bij? (vraag het voor een vriend)

3 maanden geleden
Meneer Trol
Meneer Trol

Het bericht van de zeer vooraanstaande Dr Bridle uit Canada werd overal door alle fact-checkers verwijderd .... Ondanks zijn vooraanstaande positie en prima onderzoek. Maar nu post Wibren van Haga op Twitter dit .... ๐—จ๐—ถ๐˜๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—บ๐—ฅ๐—ก๐—”-๐˜ƒ๐—ฎ๐—ฐ๐—ฐ๐—ถ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐˜ ๐—ฐ๐—ผ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ด๐—ฎ: ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐—ผ๐—บ ๐˜๐—ฒ ๐˜„๐—ถ๐—ท๐˜‡๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ฝ ๐—ด๐—ถ๐—ณ๐˜๐—ถ๐—ด ๐˜€๐—ฝ๐—ถ๐—ธ๐—ฒ-๐—ฒ๐—ถ๐˜„๐—ถ๐˜ ๐‘ซ๐’† ๐’˜๐’‚๐’‚๐’“๐’”๐’„๐’‰๐’–๐’˜๐’Š๐’๐’ˆ ๐’—๐’‚๐’ ๐’…๐’† ๐‘ช๐’‚๐’๐’‚๐’…๐’†๐’”๐’† ๐’‚๐’“๐’•๐’” ๐‘ซ๐’“. ๐‘ฉ๐’“๐’Š๐’…๐’๐’† ๐’Š๐’ ๐‘ญ๐’“๐’๐’๐’•๐’๐’Š๐’†๐’–๐’˜๐’” ๐’˜๐’†๐’“๐’… ๐’ƒ๐’“๐’†๐’†๐’… ๐’๐’‘๐’ˆ๐’†๐’Ž๐’†๐’“๐’Œ๐’•: ๐‘ฝ๐’‚๐’„๐’„๐’Š๐’๐’๐’๐’…๐’†๐’“๐’›๐’๐’†๐’Œ๐’†๐’“ ๐’ˆ๐’†๐’†๐’‡๐’• โž๐’†๐’๐’๐’“๐’Ž๐’† ๐’‡๐’๐’–๐’•โž ๐’•๐’๐’†, ๐’›๐’†๐’ˆ๐’• ๐’…๐’‚๐’• ๐’”๐’‘๐’Š๐’Œ๐’†-๐’†๐’Š๐’˜๐’Š๐’• ๐’ˆ๐’†๐’—๐’‚๐’‚๐’“๐’๐’Š๐’‹๐’Œ โ€˜๐’—๐’†๐’“๐’ˆ๐’Š๐’‡โ€™ ๐’Š๐’”. ๐‘ฉ๐’“๐’Š๐’…๐’๐’† ๐’˜๐’†๐’“๐’… ๐’—๐’†๐’“๐’—๐’๐’๐’ˆ๐’†๐’๐’” ๐’‚๐’‚๐’ ๐’†๐’†๐’ ๐’†๐’๐’๐’“๐’Ž๐’† ๐’—๐’Š๐’‹๐’‚๐’๐’…๐’Š๐’ˆ๐’‰๐’†๐’Š๐’… ๐’ƒ๐’๐’๐’๐’•๐’ˆ๐’†๐’”๐’•๐’†๐’๐’…. ๐‘ต๐’– ๐’Œ๐’๐’Ž๐’• ๐’†๐’“ ๐’‰๐’–๐’๐’‘ ๐’–๐’Š๐’• ๐’๐’๐’—๐’†๐’“๐’˜๐’‚๐’„๐’‰๐’•๐’† ๐’‰๐’๐’†๐’Œ: ๐’…๐’† ๐’–๐’Š๐’•๐’—๐’Š๐’๐’…๐’†๐’“ ๐’—๐’‚๐’ ๐’Ž๐‘น๐‘ต๐‘จ- ๐’†๐’ ๐‘ซ๐‘ต๐‘จ-๐’—๐’‚๐’„๐’„๐’Š๐’๐’‚๐’•๐’Š๐’†๐’”, ๐‘ซ๐’“. ๐‘น๐’๐’ƒ๐’†๐’“๐’• ๐‘ด๐’‚๐’๐’๐’๐’†, ๐’”๐’•๐’†๐’๐’• ๐’…๐’‚๐’• ๐‘ซ๐’“. ๐‘ฉ๐’“๐’Š๐’…๐’๐’† ๐’†๐’†๐’ ๐’๐’๐’ƒ๐’†๐’“๐’Š๐’”๐’‘๐’†๐’๐’Š๐’‹๐’Œ ๐’Œ๐’‚๐’“๐’‚๐’Œ๐’•๐’†๐’“ ๐’‰๐’†๐’†๐’‡๐’• ๐’†๐’ ๐’…๐’‚๐’• ๐’›๐’Š๐’‹๐’ ๐’Ž๐’†๐’๐’Š๐’๐’ˆ ๐’˜๐’๐’“๐’…๐’• ๐’๐’๐’…๐’†๐’“๐’”๐’•๐’†๐’–๐’๐’… ๐’…๐’๐’๐’“ ๐’˜๐’†๐’•๐’†๐’๐’”๐’„๐’‰๐’‚๐’‘๐’‘๐’†๐’๐’Š๐’‹๐’Œ๐’† ๐’๐’Š๐’•๐’†๐’“๐’‚๐’•๐’–๐’–๐’“. De gebruikelijke aanvallen en het schofferen van Dr. Bridle, die niets anders had gedaan dan het verzamelen en presenteren van gegevens van officiรซle peer-reviewed studies, moet Dr. Robert Malone hebben geschokt. Hij heeft een open brief aan het grote publiek gericht waarin hij verklaart dat hij de mRNA vaccinatietechnieken heeft uitgevonden โ€“ en dat de beweringen van Dr. Bridle volkomen juist zijn. Malone vraagt of de โ€œtegenstandersโ€ van Dr. Bridle geen schaamte kennen en hoe het mogelijk is dat een wetenschappelijke discussie door censuur wordt beheerst.

3 maanden geleden
Jmj Rensema
Jmj Rensema

Dit zou gewoon op televisie moeten worden uitgezonden. Geweldig!

3 maanden geleden
Lucas Logmans
Lucas Logmans

Ik heb heb een broodje kaas gegeten

3 maanden geleden
Job Theelen
Job Theelen

hahaha de geraniums

3 maanden geleden
Marlies
Marlies

Ja een stickeralbum als dat net zo leuk is als het rondje dan wil ik er wel een hebben. Maar ja die album willen er zeker meer (die van de VVD hoef ik niet wel triest dat ze daar wel tijd voor hebben)

3 maanden geleden
Yari_ h
Yari_ h

Ik heb dat stickeralbum nodig, omdat ik toch iets van vermaak en tijdverdrijf moet hebben, totdat die formatie eindelijk is afgerond.

3 maanden geleden
Noah Krak
Noah Krak

Ik vind stickers gewoon best leuk

3 maanden geleden
MrSchotland
MrSchotland

Wat een idioterie!!!!!!!

3 maanden geleden
Jacco Stolk
Jacco Stolk

Een Rondje Binnenhof stickeralbum past goed bij mijn Rondje Binnenhof Whatsapp stickers!

3 maanden geleden
Tomas Krukas
Tomas Krukas

Ga even homosexualiteit promoten op het jeugdjournaal. Walgelijk, NOS is echt walgelijk.

3 maanden geleden
AB
AB

ik zou een echte politicus zijn. ik zou dit land weer tot volle glorie brengen,,, die clowns die er nu zitten zijn pannenkoeken,,,, volgend jaar komen we overnemen met onze nieuwe partij. ja ik ben arrogant en vol zelfvertrouwen en met volle overtuiging kan ik zeggen dat ik het volk weer samen breng en rijker maak,,,, als ik minister president zou worden lopen binnen 2 jaar alle nederlanders weer met mooie tanden

3 maanden geleden
HerrFinsternis
HerrFinsternis

Een stickerboek van Marleen dat is het beste idee dat op het Binnenhof in jaren geopperd is ๐Ÿ˜ En ja die nieuwe vs oude politiek ... Ga daar met z'n drieรซn eens wat harder op in want dat verse bloed in die kamer ziet donders goed wat er mis is met de westerse politiek en het wordt allemaal eem beetje weggelachen. Marleen zei het heel goed toen ze aankaartte dat het nogal bizar is dat degene die zich jarenlang op een bepaald probleem heeft gestort niet betrokken wordt bij het formuleren van een oplossing. En dat is een voorbeeld van hoe onze politiek in z'n fundament helemaal is scheef gegroeid. De omroepen zouden daar dagelijks bovenop moeten springen.

3 maanden geleden
Floris de Boer
Floris de Boer

deze serie is toch gewoon fattoe

3 maanden geleden
Tobias Vd Linde
Tobias Vd Linde

Je kan beter naar Huig Plug kijken zie je betere en nuttiger informatie dan van deze vazallen van rutte.

3 maanden geleden
Faz
Faz

Het niveau is onder het IQ cijfer van 50 gedaald

3 maanden geleden
Kantjeboo Smoke
Kantjeboo Smoke

Ik vind dat ik recht heb op het stickeralbum omdat ik Marleen de nacht van haar leven zou laten beleven en haar alle hoeken van de kamer zou laten zien.

3 maanden geleden
Jonathan Tavenier
Jonathan Tavenier

7:40 de kogel door de kerk is, relevant spreekwoordelijk gezegde

3 maanden geleden
Owsryudie
Owsryudie

Haha, Farid is wel een goede kerel tho :D

3 maanden geleden
Merel G
Merel G

Ik kan niks anders toevoegen dan wat mijn collegaโ€™s in deze comment sectie al hebben gezegd!

3 maanden geleden
J Geelen
J Geelen

Als men nou eens klokkenluiders echt gaat beschermen, ipv de top dan zullen heel veel problemen in 1 klap worden opgelost, van toen, nu en straks, incl. discriminatie

3 maanden geleden
Ryhindor
Ryhindor

Ohjaa helemaal mijn wekelijkse dosis staatspropaganda vergeten! :D

3 maanden geleden
Lucas Brouwer
Lucas Brouwer

11:03 "Ik vind filmpjes knippen helemaal niks" En wat doen jullie bij de NOS dan precies ook alweer?

3 maanden geleden
Homer Ruiz
Homer Ruiz

Spierpijn Herman?

3 maanden geleden
Alpha Omega
Alpha Omega

Ik vind dat ik recht hebt op een stickeralbum want ik heb nog nooit van m'n leven stickers gehad.

3 maanden geleden
Rhombohedral
Rhombohedral

NOS de afkorting van Novus Ordo Seclorum

3 maanden geleden
cornelis vox
cornelis vox

Rondjes lopen op subsidie......

3 maanden geleden
jan ludwig
jan ludwig

VVD kinder partij geworden sticker album pfffffff

3 maanden geleden
Thijs Koenders
Thijs Koenders

Omdat ik al kijker ben sinds de eerste aflevering over de rellen bij het Binnenhof ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜Ž

3 maanden geleden
youri hijdra
youri hijdra

Ik volg al lange tijd niet meer het formatieproces, alleen rondje binnenhof kijk ik elke donderdag. Ik vind dat er geen enkel programma is dat zo informatief en toch ook zo amuserend is. Elke donderdag wacht ik er weer op. Dit mag na de formatie ook een rubriek blijven. Alsjeblieft

3 maanden geleden
Senna Ham
Senna Ham

Sander mag Azarkan duidelijk niet! Elke keer als Zander hem interviewt of tegenkomt, dan kijkt hij niet blij of maakt hij rare opmerkingen, jammer!

3 maanden geleden
Ginne
Ginne

Gooi die politici toch uit Den Haag. Gaat toch niets verloren.

3 maanden geleden
Jack Tihs
Jack Tihs

Hebben ze toch hun zin dat Pieter Omtzigt weg is, bizar gewoon. Leren ze ervan? Dacht t niet. Dit is echt diep en diep triest, en die lui komen er allemaal mee weg weer. Vertrouwen ion politiek is echt 0 nu, en het boeit ze geen drol.

3 maanden geleden
Daphne de Klerck
Daphne de Klerck

Ik spaar liever voetbalplaatjes..

3 maanden geleden
Fabian Bakker
Fabian Bakker

Ik ben super fan van rondje Binnenhof. Ben benieuwd of jullie echt een boek weggeven๐Ÿ˜‚

3 maanden geleden
berendt87
berendt87

Ik zou die stickeralbum wel willen hebben omdat ik dingen soms al van mijlenver zie aankomen. - De FvD die toch niet zo goed blijkt te zijn als velen dachten bij hun verkiezingswinst bij de Provinciale Statenverkiezingen (toen werd de FvD door vrijwel elke partij gefeliciteerd en nu door vrijwel elke partij uitgesloten van deelname aan een kabinet) - Een kansloze oppositie tegenover een dictatoriale coalitie die niks voor elkaar krijgt in de Tweede Kamer (iedereen zei ruim 5 jaar geleden dat wij in Nederland een goed politiek systeem hebben en dat ons systeem nog niet zo slecht is)ยน. Laat ik nou best recentelijk helaas gekregen hebben ook. Kamerleden van coalitiepartijen moesten gewoon bij het kruisje tekenen. Wat was daar een ophef over! Ik liep al ruim 5 jaar geleden dat dus al te verkondigen. - Een scheuring van Omtzigt met het CDA. Wat was dat een verrassing voor mij... Niet dus. Ik vond dat hij het best lang had voldgehouden. ยน) Ik loop al die tijd al te zeggen dat ons politiek systeem verziekt is door de machthebbers. Ik ben van mening dat we af moet en van het systeem oppositie en coalitie. We moeten naar een systeem waarin de ieder Tweede Kamerlid evenveel inspraak heeft. Het maakt niet uit hoeveel partijen er in de Tweede Kamer zitten. Ik heb er alle vertrouwen in dat, als een wetsvoorstel goed is, hij toch door de Tweede Kamer zal komen. Is het niet linksom, dan is het wel rechtsom. Of door het midden. De ministerposten en staatssecretarisposten moeten dan wellicht ingevuld worden door Kamerleden die zich beschikbaar stellen en door de Kamer worden gekozen. De leider van de grootste partij wordt dan wel de minister-president/premier (dat blijft wat mij betreft zo). En, ik ben van mening dat de Provinciale Statenverkiezingen teveel over landelijke thema's gaan. Als ik voor de Provinciale Staten ga stemmen wil ik stemmen over zaken die in de PROVINCIE spelen en niet zaken die landelijk spelen (omdat een coalitie veel te sterk is voor de oppositie). Dat kun je voorkomen door een systeem in te voeren die ik eerder omschreef. Geen dictatoriale coalities of politici, maar echt de stem van het volk waarbij iedereen evenveel gehoord wordt. Als je als coalitie de oppositie buitenspel zet, dan zet je eigenlijk de stemmers die op de oppositiepartijen gestemd hebben ook buitenspel. En daardoor krijg je nog minder vertrouwen in de politiek. En, als je kijkt naar bijvoorbeeld het kabinet van de VVD met de PvdA, dan zie je ook dat veel stemmers spijt hadden van hun stem. Ze wilden niet dat de andere partij in het kabinet zou komen. Daardoor stonden ze niet of niet volledig achter het programma van dat kabinet. Waardoor je dus nog minder mensen achter de coalitie had staan. In die tijd reageerden dus een overduidelijke minderheid.

3 maanden geleden
Luc De vries
Luc De vries

Ik zou eigenlijk liever de insta van de dames op min.14 hebben :โ€

3 maanden geleden
Jan Seneenes
Jan Seneenes

Ik blijf iedere week toch weer plakken als ik rondje Binnenhof langs zie komen. Dan is een stickeralbum wel handig!

3 maanden geleden
Damiano W.
Damiano W.

Anti-Thierry-pro-Sylvana-propaganda Geef nou eens potverdikkie toe dat jullie subjectief zijn.

3 maanden geleden
Paul Voorberg
Paul Voorberg

Denhaag roddel entertainment, gaat nergens over

3 maanden geleden
Xiomara Quauro
Xiomara Quauro

Ha ha ha moet die 5,2 miljard inhalen die Rennende Zegel Plakker Rutte ha ha ha NL Mtr BEEN ha ha ha

3 maanden geleden
Patrick Sannes
Patrick Sannes

Gaan jullie alsjeblieft door na de formatie! Top programma elke week!

3 maanden geleden
Florianne van der Scheer
Florianne van der Scheer

Xander is de betere versie van Elon Musk.

3 maanden geleden
Giel van den Berg
Giel van den Berg

Rondje Binnenhof heeft mij weer vertrouwen in de NOS gegeven! Gelukkig vind dit trio de taferelen op het Binnenhof ook maar raar! Blijf zo doorgaan! ๐Ÿ‘๐Ÿผ Kraak dit kartel!

3 maanden geleden
Engineered Truths
Engineered Truths

Top journalistiek dit

3 maanden geleden
Bas den Burger
Bas den Burger

Gewoon door blijven gaan hoor. Heerlijk zo die luchtigheid. En ben gelijk weer even bijgepraat!

3 maanden geleden
Yara Mirthe Sietsema
Yara Mirthe Sietsema

het is alsof ik luister naar een gesprek over de politiek die ik met mijn vrienden zou voeren. heel prettig om zo info over de stand van zaken mee te krijgen!

3 maanden geleden
Emma Bosma
Emma Bosma

Jullie moeten ook door gaan als er wel eindelijk een kabinet komt?!

3 maanden geleden
Space Between
Space Between

Formatie zonder CDA! Deze partij is dom.

3 maanden geleden
Thijs
Thijs

Ik hoop dat het stikkerboek van rondje binnenhof wel veel focus legt op de 'inhoudt'

3 maanden geleden
Thijs
Thijs

Het land heeft nog geen bestuur en wat doet onze grootste partij? Een stikkerboek maken. Onze politiek in een notendop ๐Ÿ˜‘

3 maanden geleden
Teut Hamer
Teut Hamer

Recht op formatietoegang na opstappen omdat VVD Nothingham ambtenaren corrumpeert. Waarom hamert men erop dat Sith Rutte in het zadel blijft?

3 maanden geleden
juf Eline
juf Eline

Jaaaa! Ik wil ook graag een stickerboek van rondje Binnenhof!๐Ÿ˜ elke week weer genieten!

3 maanden geleden
w a
w a

Baudet had wel weer gelijk

3 maanden geleden
Janneke Kemmeren
Janneke Kemmeren

Graag het mooie stickeralbum voor mijn tweelingzus Anneke. Zij attendeerde mij op het rondje binnenhof, en sindsdien kijken we iedere keer! Zo leuk!

3 maanden geleden
LeagueOfAram
LeagueOfAram

wie wil er nou stickers van de VVD? XD

3 maanden geleden
Cas Ual
Cas Ual

Eerste keer sinds mijn 13e dat ik weer een stickeralbum wil Ik denk dat ik een stickeralbum verdien omdat deze afleveringen sinds het begin al mijn weekenden heerlijk starten en omdat ik samen met dit stickeralbum mijn "verkiezingen 2021" set compleet heb tezamen met mijn stempotlood!!!! :D

3 maanden geleden
hendrik jan
hendrik jan

Rutte snapt zelf niet dat de formatie DOOR HEM spaak loopt, maak nou gewoon pas op de plaats en begin met Sywert een BV'tje op de Bahama's bijvoorbeeld

3 maanden geleden
Max
Max

Ook met een nieuwe kabinet, zou een rondje Binnenhof wat mij betreft gewoon door moeten gaan๐Ÿ˜†๐Ÿ‘๐Ÿ‘

3 maanden geleden
Coen Cuppen
Coen Cuppen

Ik zou graag zo'n stickeralbum willen hebben, zodat ik kan pronken met het plaatje 'Herman in de sauna'.

3 maanden geleden
hellmanator
hellmanator

Ik kan dit EK geen wedstrijden kijken zonder stickerboek. Als de wedstrijden te spannend worden zoek ik altijd heil in het inplakken van onbekende rechtsbacks. Voor het VVD-boek ben ik uitgeloot dus mijn hoop om Thierry Aartsen in te plakken is nu ook vervlogen. Dit stickerboek kan mijn EK-beleving nog redden!

3 maanden geleden
Wilbert Post
Wilbert Post

Als fan van het eerste uur, moet ik er wel 1 hebben, maar ja je krijgt niet altijd alles wat je wil in de formatie.

3 maanden geleden
Lisa Struik
Lisa Struik

Rondje Binnenhof is voor mij dรฉ bron van politiek nieuws, iedere week een trouwe kijker! Ik zou het stickeralbum daarom superleuk vinden om te hebben!

3 maanden geleden
Nynkee !!
Nynkee !!

Ik ben helemaal in love met rondje binnenhof, elke aflevering gezien. Ik ben 15 en enorm geintresseerd in politiek. Ooit wordt ik ook zo iemand als bijv Marleen, die gave filmpjes maakt om het mensen uit te leggen (doe ik nu al hoor, dan leg ik aan mn vrienden uit hoe het staat met de formatie en het cda, enz, vinden ze oprecht interessant) en het hele binnenhof afgaat om politici te interviewen, stukken te lezen.... ik zou zo'n stickerboek helemaal mooi vinden hahaha

3 maanden geleden
Gen transporter
Gen transporter

@NOS De NOS is van alle nieuws verspreiders de meest ondemocratische die ik kon vinden ..

13 dagen geleden
NOS
NOS

Hey Nynke, En wij zijn helemaal in love met deze comment. โค๏ธ Stuur even een mailtje met je gegevens naar tessa.frissen@nos.nl, dan komt er zo snel mogelijk een stickerboek jouw kant op! Groetjes van Marleen, Herman, Xander en Tessa

2 maanden geleden
Korstiaan Akse
Korstiaan Akse

Die stickers zullen mooi zijn op het dartbord keer een ander doel om pijltjes na te gooien

3 maanden geleden
Gorgor Minecraft Videos
Gorgor Minecraft Videos

Binnenhof, elke week kijken we met het hele gezin geboeid naar rondje binnenhof! Spannend๐Ÿ”ฅ Ik wilde als sinds het begin van de formatie stickers van jullie

3 maanden geleden
BriarRose Ella
BriarRose Ella

Hahahha die guy op die fiets 'RONDJE BINNENHOF!', nice, dan weet je dat je goed bezig bent met je video's - wederom klasse weer!

3 maanden geleden
Luc K.
Luc K.

Okeee ik wil graag zoโ€™n stickeralbum en ik denk daar recht op te hebben want: ik kijk al vanaf het begin iedere aflevering en ben fan van jullie alledrie ;)

3 maanden geleden
jan aarts
jan aarts

is er ook een sticker,wie het eerste liegt,liegt het langst?

3 maanden geleden
Joeri Bossink
Joeri Bossink

Serieus...jullie zouden een eigen kanaal moeten hebben! En het hele jaar door gaan... leuke format!

3 maanden geleden
Bjorn Verwater
Bjorn Verwater

Ook na de formatie doorgaan met Rondje Binnenhof! Het maakt de politiek leuker, begrijpelijker en toegankelijker.

3 maanden geleden
Alex Jongenengel
Alex Jongenengel

Die EUR 30.000 was niks anders dan een goedkope gehaaste afkoop truc die ze er even snel doorheen jaagde vanwege de verkiezingen. De gedupeerde ouders waren er zelf ook niet blij mee. Het is een scheve en oneerlijke regeling. Ook de manier waarop het kabinet dat toen communiceerde was niet fris. Ouders werden na de communicatie alleen maar weer lastig gevallen door schuldeisers en aasgieren die geld roken. Geld die ouders nog helemaal niet hadden gekregen. Omtzigt was er terrecht niet blij mee. Het kabinet was niet bezig met dit netjes op te lossen voor de ouders. Ze waren bezig met beeldvorming vanwege de verkiezingen. Daarom ook dat ze Omtzigt er niet bij betrokken hebben.

3 maanden geleden
Heinz Heko
Heinz Heko

De creatie van de Nederlandse linkse socialistische Marxistische Staat is niets anders dan het creeren van een โ€œparadise for parasitesโ€! Plunderen van andermans ECHTE arbeid is DE definitie van links socialismeโ€ฆโ€ฆen die de diefstal onthuld krijgen cordon sanitaires, wat met o.a. Omtzigt gebeurd! De โ€œrechtsteโ€ partijen houden ze NOG wel middels hun mediale Josef Goebbels propaganda van de bak afโ€ฆ..het word een onleefbaar schuldenland!

3 maanden geleden
Joรซl
Joรซl

Dat je de tijd hebt om 6 uur 's ochtends om dit te schrijven; Toevallig professioneel UWV'er?

3 maanden geleden
Nick Hurkmans
Nick Hurkmans

Ik heb recht op het stickeralbum, want ik word 21 in juni

3 maanden geleden

Volgende

Collision 3 Press Conference

1:1:30

Collision 3 Press Conference

GLORY Kickboxing

Weergaven 97K

Bing Nederlands | โญ Bing: Beste Afleveringen โญ | 20 x Volledige Afleveringen

2:21:19

De schimmige constructies van de koning

13:41

Zo komen we uit de wooncrisis

18:22

Zo komen we uit de wooncrisis

NOS op 3

Weergaven 229K

Collision 3 Press Conference

1:1:30

Collision 3 Press Conference

GLORY Kickboxing

Weergaven 97K

Bing Nederlands | โญ Bing: Beste Afleveringen โญ | 20 x Volledige Afleveringen

2:21:19

Privรฉ Jet Pakken Naar Festivals

16:17

Privรฉ Jet Pakken Naar Festivals

Joel Beukers

Weergaven 108K

10 IRRITATIES IN EEN IJSSALON!

11:03

10 IRRITATIES IN EEN IJSSALON!

Dylanhaegens

Weergaven 564K

KAMPEREN ZONDER TECHNOLOGIE Met Jessie!

11:10

KAMPEREN ZONDER TECHNOLOGIE Met Jessie!

Jeroen van Holland

Weergaven 77K